Fazolová pomazánka
čas přípravy: | 10 min |
počet porcí: | 3 |
kuchař: | denda.zadrobilkova@seznam.cz |
Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
červené fazole v nálevu | 120 g |
pomazánkové máslo | 120 g |
hořčice, nejlépe medová | 1 lžicka |
sůl | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | fazole slijeme z konzervy a propláchneme studenou vodou |
---|---|
2 | do nádoby dáme vše najednou, mixujeme R6/1min |
3 | setřeme ze stěn a znovu mixujeme R7/1min, vznikne hladká pomazánka, velmi vhodná pro děti - pro menší děti solit nemusíme |
4 | mažeme na opečenou bagetku, chleb, toust, zdobíme čímkoliv zeleným - zde mladý hrášek |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.