Proteinové lívance
čas přípravy: | 25 min |
počet porcí: | 2 |
kuchař: | denda.zadrobilkova@seznam.cz |
Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
Zralý banán | 1 ks |
Tvaroh (já používám tučný) | 1 kelímek |
Soli | 1 špetka |
Kypřící prášek | 1 lžicka |
Mléka | 100 ml |
Vejce | 3 ks |
Vanilkový syrup nebo cukr | 1 lžíce |
Třtinový cukr (může být i bílý) | 1 lžíce |
Ovesných vloček | 100 g |
Polohrubé mouky | 100 g |
Postup přípravy
1 | Do nádoby dejte ovesné vločky a mixujte 30sec na rych 9 - na mouku. |
---|---|
2 | Přidejte ostatní ingredience najednou a míchejte 1min na rychlost 9. Zkontrolujte tekutost a případně přidejte polohrubou mouku nebo mléko, aby konzistence byla tekutá tak akorát. |
3 | Osmažte dozlatova na sádle, másle nebo oleji. Hotovo |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.