Řepová pomazánka s křenem
čas přípravy: | 10 min |
počet porcí: | 2 |
kuchař: | denda.zadrobilkova@seznam.cz |
Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
Vařená červená řepa | 1 ks |
Žervé nebo palouček (tuhé, ne pomazánkové máslo) | 120 g |
Hořčice kremžská nebo dijonská | 1 lžíce |
Krém strouhaný nebo 1 velká lžička sterilovaného | 40 g |
Majonézy | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Sekejte 1 bulvu řepy na rychlost 5 po 20sec. Řepu sejměte na dno a přidejte ostatní ingredience. Špetka soli a pepře je samozřejmostí! Použití kremovych sýrů a pomazánkového masla nedoporučuji, konzistence je pak řídká. |
---|---|
2 | Míchejte na rychlost 5/6 po 20sec na požadovanou konzistenci (větší kousky rych 5/ jemná rych 6). Nechte pár hodin v lednici odpočinout, konzistence bude hutnější. |
3 | Do posledního míchání na 5sec rychost 5 můžete přidat strouhaný sýr, jarní cibulku na jemno nebo na co máte chuť. Já doporučuji podávat a rukolou a poprášené strouhaným parmazánem, manžel nejradši a vajíčkem na tvrdo. Hotovo |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.