Hovězí vývar s krůtím masem a zeleninou

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 8
kuchař: dados.k@seznam.cz
Jazyk receptu:

Ingredience

Hovězí žebro 200 g
Krůtí krk 300 g
Mrkev 500 g
Petržel 200 g
Celer 200 g
Sůl 1 lžíce
Pepř 1 lžicka
Sušený česnek 1 lžíce
Hovězí vývar s krůtím masem a zeleninou
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 8
kuchař: dados.k@seznam.cz
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do Combivaru dáme maso a zalejeme 4l vody. Přidáme sůl, pepř a sušený česnek. Zvolíme program Soup na 30 min. Zkontrolujeme ventil a zahájíme tlakové vaření.
2 Poté přidáme do vývaru očištěnou zeleninu. Zvolíme program Soup na 10 min aby zelenina změkla.
3 Po dokončení programu vyjmeme zeleninu i maso. Vývar pořádně přecedíme. Zeleninu nakrájíme jak máme rádi a můžeme polévku podávat. Kdo má rád si přidá i maso, my jej v polévce nejíme ☺️
4 Dobrou chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...