Gyros bravčové mäso
Ingredience
bravčové mäso - karé | 1 kg |
paradajkový pretlak s bazalkou | 1 plechovka |
gyros korenie | 2 lžíce |
soľ | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Nakrájame mäso na slížiky ako na soté, osolíme, okoreníme a zalejeme pretlakom. Premiešame. |
---|---|
2 | Pustíme tlakový program CHEF na 20 minút. |
3 | Hotovým mäsom - naberáme dierkovanou naberačkou - plníme tortilly , ktoré môžeme zapiecť v grile. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.