Domácí Chléb
Ingredience
Hladké mouky | 500 g |
Droždí | 1 ks |
Soli | 1 špetka |
Kmínu | 1 lžíce |
Oleje | 1,5 lžíce |
Vlažné vody | 150 ml |
Postup přípravy
1 | Nasypeme hladkou mouku do mísy a přidáme sůl.V hrnečku rozmícháme droždí s troškou cukru,pak přidáme lžíci vlažné vody.Necháme vzejít kvásek.Do mouky se solí přidáme kvásek,olej,kmín a vše vypracujeme v těsto. |
---|---|
2 | Necháme někde na teplém místě vykynout. |
3 | Když těsto vykynulo vypracujeme z něho bochánek který dáme potom do nádoby Combivaru a potřeme vodou |
4 | Nastavíme Combivar na program Cake 135 minut a 130°C.Po upečení chléb vyklopíme a necháme vychladnout. V průběhu pečení si můžete teplotu i čas nastavit jak potřebujete. |
5 | Přeji Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.