Vepřové výpečky
Ingredience
vepřová plec | 1 kg |
sůl,pepř | 1 špetka |
cibule | 1 ks |
oleje | 2 lžíce |
česnekové pasty nebo medvědího česneku | 1 lžíce |
vody | 500 ml |
masox | 1 ks |
Postup přípravy
1 | Maso osolíme a opepříme. Cibulku osmahneme na oleji, program FRY 130°C. |
---|---|
2 | Pak dáme maso a také osmahneme. Zalijeme vodou a dáme vše ostatní. Zapneme program slow / stew - pomalé dušení . |
3 | Po ukončení progamu malinko zahustíme. Podáváme s knedlíkem a zelím |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.