Vepřové výpečky

(3 hodnocení)
čas přípravy: 120 min
počet porcí: 5
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřová plec 1 kg
sůl,pepř 1 špetka
cibule 1 ks
oleje 2 lžíce
česnekové pasty nebo medvědího česneku 1 lžíce
vody 500 ml
masox 1 ks
Vepřové výpečky
(3 hodnocení)
čas přípravy: 120 min
počet porcí: 5
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso osolíme a opepříme. Cibulku osmahneme na oleji, program FRY 130°C.
2 Pak dáme maso a také osmahneme. Zalijeme vodou a dáme vše ostatní. Zapneme program slow / stew - pomalé dušení .
3 Po ukončení progamu malinko zahustíme. Podáváme s knedlíkem a zelím
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...