Opečené párečky s topinkou z Combivaru
Ingredience
vídeňský párek | 1 ks |
plátek chleba | 1 ks |
rajče | 2 ks |
salátová okurka | 0,5 ks |
hořčice | 1 lžicka |
Postup přípravy
1 | Párky si nakrájíme tak, aby šly opékat. Combivar nastavíme na Cake, teplota cca 160 st. a do nádoby dáme párky i chléb. Já opékám na sucho. |
---|---|
2 | Pečeme do zlatova topinky a do opečení párků. Párky i topinku při pečení otáčíme. Podáváme se zeleninou a hořčičí, nebo jak kdo má rád. Přeji dobrou chuť u ohýnkové dobroty :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.