Makovo-tvarohová buchta

(1 hodnocení)
čas přípravy: 80 min
počet porcí: 6
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

vejce 2 ks
měkkého tvarohu 250 g
oleje 1 hrnek
cukr krystal 1,5 hrnek
polohrubá mouka 2 hrnek
prášek do pečiva 1 balícek
mák 1 hrnek
mléko 0,5 hrnek
Makovo-tvarohová buchta
(1 hodnocení)
čas přípravy: 80 min
počet porcí: 6
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Oddělené žloutky vyšlehejte a postupně zašlehejte tvaroh, olej a cukr. Pak přidejte mouku, prášek do pečiva, mák a vyšlehané bílky. Vše znovu prošlehejte.
2 Nakonec postupně přidávejte mléko, těsto musí mít jemně kašovitou konzistenci. Nalijte do formy Combivaru a nastavte program Cake, já pekla 65 min. na 130 stupňů.
3 Po dopečení jsem nechala 5 minut stát a pak jsem buchtu vyklopila a dozdobila čokoládou. Dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...