Makovo-tvarohová buchta
Ingredience
vejce | 2 ks |
měkkého tvarohu | 250 g |
oleje | 1 hrnek |
cukr krystal | 1,5 hrnek |
polohrubá mouka | 2 hrnek |
prášek do pečiva | 1 balícek |
mák | 1 hrnek |
mléko | 0,5 hrnek |
Postup přípravy
1 | Oddělené žloutky vyšlehejte a postupně zašlehejte tvaroh, olej a cukr. Pak přidejte mouku, prášek do pečiva, mák a vyšlehané bílky. Vše znovu prošlehejte. |
---|---|
2 | Nakonec postupně přidávejte mléko, těsto musí mít jemně kašovitou konzistenci. Nalijte do formy Combivaru a nastavte program Cake, já pekla 65 min. na 130 stupňů. |
3 | Po dopečení jsem nechala 5 minut stát a pak jsem buchtu vyklopila a dozdobila čokoládou. Dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.