Vepřové maso s kapustou

(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 5
kuchař: horakova22@seznam.cz
Jazyk receptu:

Ingredience

cibule 2 ks
oleje 0,2 dl
vepřové plecko 1 kg
kapusty 1 kg
Teplé vody 0,5 l
bujonu 2 ks
soli 1 špetka
hladké mouky 3 lžíce
Vepřové maso s kapustou
(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 5
kuchař: horakova22@seznam.cz
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme do růžova program FRY cca 10 minut, přidáme nakrájené maso, orestujeme
2 Přidáme kapustu, bujon a teplou vodu a dáme dusit program stew 20 minut.
3 Po zaznění signálu upustíme páru a nastavíme program Multilock cca 10 minut a zahustíme hladká mouka a teplá voda.Mi podáváme z bramborem :-) Dobrou chuť
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...