Vepřové maso s kapustou
Ingredience
cibule | 2 ks |
oleje | 0,2 dl |
vepřové plecko | 1 kg |
kapusty | 1 kg |
Teplé vody | 0,5 l |
bujonu | 2 ks |
soli | 1 špetka |
hladké mouky | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme do růžova program FRY cca 10 minut, přidáme nakrájené maso, orestujeme |
---|---|
2 | Přidáme kapustu, bujon a teplou vodu a dáme dusit program stew 20 minut. |
3 | Po zaznění signálu upustíme páru a nastavíme program Multilock cca 10 minut a zahustíme hladká mouka a teplá voda.Mi podáváme z bramborem :-) Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.