Zapečený hlávkový šalát
Ingredience
hlávkový šalát | 2 ks |
cibuľa | 1 ks |
slaninka | 100 g |
olivový olej | 3 lžíce |
tofu syr | 1 ks |
vajcia | 3 ks |
kyslá smotana | 1 ks |
soľ, mletá rasca, čierne mleté korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Cibuľu si očistíme, nakrájame a spolu s nakrájanou slaninkou opečieme na olivovom oleji - program FRY 115 °C asi 8 minút. Medzitým si na pásiky nakrájame očistený hlávkový šalát. |
---|---|
2 | S kyslou smotanou rozšľaháme vajcia, pridáme koreniny a nastrúhaný syr tofu. |
3 | Po udusení cibuľky, pridáme do nádoby nakrájaný hlávkový šalát, zalejeme zálievkou zo smotany a vajíčok, riadne premiešame. Nastavíme program Cake a pečieme na 160 °C asi 25 minút. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.