Zapečený hlávkový šalát

(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

hlávkový šalát 2 ks
cibuľa 1 ks
slaninka 100 g
olivový olej 3 lžíce
tofu syr 1 ks
vajcia 3 ks
kyslá smotana 1 ks
soľ, mletá rasca, čierne mleté korenie 1 špetka
Zapečený hlávkový šalát
(0 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 4
kuchař: Mikušová Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Cibuľu si očistíme, nakrájame a spolu s nakrájanou slaninkou opečieme na olivovom oleji - program FRY 115 °C asi 8 minút. Medzitým si na pásiky nakrájame očistený hlávkový šalát.
2 S kyslou smotanou rozšľaháme vajcia, pridáme koreniny a nastrúhaný syr tofu.
3 Po udusení cibuľky, pridáme do nádoby nakrájaný hlávkový šalát, zalejeme zálievkou zo smotany a vajíčok, riadne premiešame. Nastavíme program Cake a pečieme na 160 °C asi 25 minút.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...