Vinná klobása pečená v Combivaru
Ingredience
vinná klobása | 0,5 kg |
olej | 2 lžíce |
rajče | 1 ks |
salátová okurka | 0,5 ks |
hořčice, nebo co má kdo rád | 1 lžíce |
Postup přípravy
1 | Vinnou klobásu zabalíme do šneka a zpevníme špejlí. |
---|---|
2 | Do nádoby Combivaru dáme trošku oleje, zapneme na Cake, 150 stupňů a 10 min. Položíme klobásu a opékáme z obou stran do zlatova, jak máme rádi. |
3 | Mezi tím si na talíř nakrájíme rajče a okurku, případně jinou zeleninu či salát podle chuti a po opečení klobásy podáváme. Přeji dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.