Rychlá koprovka

(1 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 6
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřové maso 0,5 kg
kopru 5 lžíce
vody 1,5 l
smetany ke šlehání 300 ml
ocet 1 lžíce
cukru 3 lžíce
Rychlá koprovka
(1 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 6
kuchař: Hájková Alena
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Osolené maso necháme osmahnout programem multicook, teplota 120 s. Stačí pár vteřin z každé strany, jen ať se zatáhne.
2 Pak dáme vodu ( ne studenou ) a kopr. Zapneme program soup na 30 minut a programem product selection si nastavíme na maso.
3 Když je uvařeno, opět zapneme program multicook na teplotu 105s a dáme do omáčky ostatní ingredience, další lžíci kopru. Necháme převařit a zahustíme. Já zahuštuji hotovou jíškou od knoru
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...