Rychlá koprovka
Ingredience
vepřové maso | 0,5 kg |
kopru | 5 lžíce |
vody | 1,5 l |
smetany ke šlehání | 300 ml |
ocet | 1 lžíce |
cukru | 3 lžíce |
Postup přípravy
1 | Osolené maso necháme osmahnout programem multicook, teplota 120 s. Stačí pár vteřin z každé strany, jen ať se zatáhne. |
---|---|
2 | Pak dáme vodu ( ne studenou ) a kopr. Zapneme program soup na 30 minut a programem product selection si nastavíme na maso. |
3 | Když je uvařeno, opět zapneme program multicook na teplotu 105s a dáme do omáčky ostatní ingredience, další lžíci kopru. Necháme převařit a zahustíme. Já zahuštuji hotovou jíškou od knoru |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.