Vepřové maso se smetanou
Ingredience
vepřové kýty | 0,5 kg |
cibule | 1 ks |
soli | 1 lžicka |
sladké papriky | 1 lžíce |
vody | 0,5 l |
smetana 32% (modrá) | 1 ks |
hl. mouka | 2 lžíce |
oleje | 0,5 l |
Postup přípravy
1 | První si maso očistíme a nakrájíme na kostky, poté dáme olej do combivaru dáme program FRY 110stupňů a 10minut, až combvar začne odpočítavat vložíme nakrájenou na jemno cibuli a tu osmažíme do zpěnění a přidáme maso, krátce osmažíme aby se maso zatáhlo. |
---|---|
2 | Pak přidáme cca asi 0,5l vody, posolíme a necháme dusit na program Cheff 30minut. Pak nalijeme smetanu. |
3 | Pak zapneme program Multicook na 10minut 110stupňů, zahustíme moukou a vodou. A hotovo!!! |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.