Sádlová očka
Ingredience
hladká mouka | 170 g |
moučkový cukr | 150 g |
kakao | 50 g |
změklé sádlo | 150 g |
rybízová marmeláda | 1 sklenice |
Postup přípravy
1 | Ze všech surovin (mimo marmelády) vypracujeme v Planetáriu těsto hnětacím hákem při stupni 5. Z těsta následně děláme kuličky o průměru cca 2 cm, které dáme na plech s pečícím papírem. Kuličky se při pečení trochu rozjedou, tak mezi nimi děláme mezery. Vařečkou uděláme uprostřed každé kuličky ďolík. |
---|---|
2 | Pečeme dle zvyklosti trouby na 160°C asi 15 minut. Po vychladnutí naplníme ďolíčky marmeládou. Toto cukroví je třeba nechat týden odležet. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.