Taveňák paní Věnceslavy
Ingredience
Měkkého tvarohu | 250 g |
Jedlé sody | 0,5 lžicka |
Soli | 0,5 lžicka |
Másla | 20 g |
Postup přípravy
1 | Recept dala paní Věnceslava Zahradníková :-) Tvaroh, sodu a sůl smícháme a necháme 15 minut odležet |
---|---|
2 | Na combivaru nastavíme program cheese/sýr a dáme teplotu 90st.C. Necháme rozpustit máslo a přidáme odpočatou směs a mícháme do roztavení Ne dlouho, ať se nedělají hrudky! |
3 | Nalijeme do krabičky a necháme ztuhnout. Nebo natřeme na potravinovou folii a necháme ztuhnout a máme vyborný plátkový tavený sýr. |
4 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.