Hraběnčiny kombiřezy
Ingredience
vejce | 2 ks |
cukr krystal | 175 g |
máslo nebo Hera | 0,5 ks |
polohrubá mouka | 225 g |
prášek do pečiva | 0,5 ks |
jablka | 3 ks |
tvaroh | 250 g |
Postup přípravy
1 | Utřít žloutky, 75 g cukru a máslo do pěny. |
---|---|
2 | Přidat mouku s prdopečem a vypracovat hladké těsto. Třetinu těsta oddělit a dat do mrazáku. |
3 | Ze 2/3 těsta placku na pečící papír, aby šla hotovka vytáhnout. |
4 | Placku potřeme tvarohem vyšlehaným s cukrem, nandáme nastrouhaná jablka, která posypeme vanilkovým cukrem a skořicí. |
5 | Z bílků a 100 g cukru vyšleháme pěnu a nalijeme na jablka. Z mrazáku vyndáme zbytek těsta a na struhadle nastrouháme. |
6 | Pečeme programem Cake tak, jak je nastaven. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.