Znojemská
čas přípravy: | 30 min |
počet porcí: | 6 |
kuchař: | simona.fulopova@seznam.cz |
Jazyk receptu: |
použitý přístroj:
Ingredience
Hovězí přední | 400 g |
Hovězí zadní | 400 g |
Cibule | 1 ks |
Okurek | 1 sklenice |
Postup přípravy
1 | Nejprve orestujeme jemně nakrájenou cibuli, potom maso na kostičky a orestujeme. Trošku osolíme, přidáme sladkou papriku (nemusí být) a maso podlijeme vývarem. Základ omáčky vaříme v Combivaru asi 30 minut do měkka, program Stew. Po uvaření přidáme nakrájené okurky, které necháme v omáčce chvilku vařit. Omáčku nakonec ještě zahustíme. Znojemskou omáčku podáváme s rýží. |
---|
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.