Rozpečený hermelín

(1 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 1
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

hermelín 1 ks
olej 2 lžíce
koření Hungaria 1 lžicka
Rozpečený hermelín
(1 hodnocení)
čas přípravy: 10 min
počet porcí: 1
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z koření a oleje si uděláme marinádu, kterou následně potřeme hermelín.
2 Hermelín zabalíme do alobalu a necháme alespoň hodinu marinovat.
3 Na rozpáleném griflovači grilujeme při přiklopeném vrchu asi 10 minut. Při rozkrojení musí hermelín krásně vytéct. Podáváme s pečivem
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...